IMG_2875

Ikväll får själva fredagsmyset bli på jobbet,det är där jag kommer tillbringa kvällen.

IMG_2838

I veckan blev det kaka på rabarber,om man inte vill ha smulpajsdeg är det här ett alternativ.

IMG_2839

 

RABARBER-& KOKOSKAKA

Ugnen på 175 grader.

Skär ca 400-500 g rabarber i småbitar & lägg i pajform.
Blanda med 1dl socker & 2 tsk potatismjöl.
Täck med folie & ställ 15 min i ugnen.
Vispa 2 ägg & 1 dl socker pösigt.
Smält 100 g smör & tillsätt.
Rör i 1 1/2 dl mjöl,1 tsk bakpulver,1 tsk vaniljsocker & 1 dl riven kokos.
Bre smeten över pajen.
Strössla över mandelspån tex.
Grädda mitt i ca 20 min.
Servera med vaniljglass eller vaniljsås.

Skön fredagkväll till er!

/J